+420 222 539 539
Mo - Fr: 8 – 22 Uhr, Sa - So: 9 – 22 Uhr

Penzion St. Leonhard Bewertungen

Hotelbewertung

94%
Perfekt

by 21 reviews

  • Personal

    93%
  • Sauberkeit

    95%
  • Ausstattung

    91%
  • Komfort

    94%
  • Preis-leistungverhältnis

    95%
Bewertungen anzeigen Geschrieben von:
  • andere Gruppe
Bewertungen zeigen:
Sortieren nach:
Show:

Anonymus

Einzelreisende, 22.9.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Zdeněk Chromý

Älteres Paar, 19.8.2017

Brno Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Líbilo se nám úplně všechno: prostředí, služby, ubytování, jídlo, doplňkové možnosti rekreace. Hotel lze jen doporučit. Super! J+Z Chromý, Brno

  • Žádná negativa.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jiří

Älteres Paar, 29.7.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 23.4.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Vše absolutně v pořádku.

  • NIc

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Peter

Junges Paar, 12.2.2017

Schrobenhausen Německo

  • Gesamtbewertung
96 %
  • Sehr gemütlicher sauberer und angenehme Pension. Eine absolute Empfehlung meinerseits. Es passt fast alles.

  • Frühstücksbrötchen könnten frischer sein. Pool war im Febraur leider nicht gefüllt.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Familie mit kleinen Kindern, 20.8.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
80 %
  • líbilo se mi prostředí pohodoví lidi možnost navštívit památky apod. bazén v hotelu dobré jídlo

  • nic závažného vše ok

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Tomáš Ryba

Einzelreisende, 10.7.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
70 %
  • lednice na pokoji

  • pivo Prazdroj 12st za 40Kč podmírové,přitom na Špičáku za 32Kč za poctivý půlitr,při bufetových snídaních míchaná vajíčka za poplatek 30Kč,jinde kde podávají bufetové snídaně je toto již bez příplatku.

Personál
7
Služby
6
Čistota
6
Komfort
9
Cena/kvalita
7

Marek

Einzelreisende, 10.10.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
96 %
  • Krásné prostředí, o hosty je velmi dobře postaráno. Paní majitelka velmi příjemná a ochotná. Urcite přijedu zase :-)

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Karel

Älteres Paar, 26.9.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Vše perfektní

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Libuše Lerlová

Familie mit Kindern, 23.8.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Byli jsme nad míru spokojeni jak se službami, s ubytováním, s jídlem, vstřícností personálu, vybavením penzionu, bezprostředním okolím penzionu, možností různého sportovního vyžíti, krásou přírody v okolí a milými lidmi.

  • Nemáme záporné hodnocení.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Yvona Polanská

Älteres Paar, 22.6.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • V penzionu jsem byla velice spokojená a dokonce i cena byla nižší než plánovaná.Personál, včetně paní majitelky, která se celý den nezastavila a přesto vše řešila s úsměvem a ochotou, byl milý a vstřícný. Více takových skvělých penzionů a hotelů. Yvona

  • Žádné

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Hájek -

Älteres Paar, 20.6.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Během celého pobytu jsme byli nadmíru spokojeni. Personál pensionu se choval velmi vstřícně. Kuchyně byla výborná a předkládaná jídla byla velice chutná, vkusně upravená, vše podle mého gusta. Na pokoji vše fungovalo a pokojské se staraly o vzornou čistotu. Procestoval jsem sám a nebo s rodinou téměř celou evropu nelepší jsem nalezl v penzionu St.Leonard

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Eva Kůtová

Einzelreisende, 14.10.2012

Čeština

  • Gesamtbewertung
94 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
7
Cena/kvalita
10

Anonymus

Gruppe von Freunden, 25.8.2012

Čeština

  • Gesamtbewertung
94 %
  • Vše, nejvíce klid.

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Irena Fremundová

Einzelreisende, 13.7.2012

Čeština

  • Gesamtbewertung
94 %

(Ohne Text Stern)

Personál
9
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Anonymus

Familie mit kleinen Kindern, 1.7.2012

Čeština

  • Gesamtbewertung
78 %
  • Nádherný penzion, všude čisto.

  • Špatné zajištění služeb pro hosty. Jedna osoba, která zajišťuje recepci i restauraci je opravdu na takový penzion hodně málo. Pak je paní při servírování nervózní a dělá pak zvytečné chyby. Např. k objednanému smaženému sýru tatarka po cca 10 minutách, když už je jídlo skoro studené, žádost ke skleničce na víno "až tam půjdu" a jiné. Paní nekritizuji, je to pochopitelné z toho že je na vše sama. Naopak nám pak při odjezdu vyšla vstříci po uvolnění pokojů s možností odpoledního vysprchování po jízdě na kolách.

Personál
6
Služby
7
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Bárta

Familie mit kleinen Kindern, 16.6.2012

Česká republika

  • Gesamtbewertung
88 %
  • Prostředí, ochota personálu , ubytování

  • Sortiment na jídelníčku - stálý a neměnný, nedostatečný výběr

Personál
9
Služby
8
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Anonymus

Einzelreisende, 6.6.2012

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • jako vždy naprostá spokojenost - 100%

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Iva

Einzelreisende, 20.5.2012

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Krásné prostředí, příjemní lidé.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jiří

Älteres Paar, 20.11.2011

Česká republika

  • Gesamtbewertung
76 %
  • Vkusně zhotovené interiéry,pěkné bezprostřední okolí

  • Poddimenzované zvukové izolace

Personál
8
Služby
6
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.