+48 222 030 341
Pn. - Pt.: 8 - 22 h , Sob. - Niedz.: 9 - 22 h

Penzion St. Leonhard Recenzje

Ocena hotelu

94%
Znakomicie

by 21 reviews

  • Personel

    93%
  • Czystość

    95%
  • Wyposażenie

    91%
  • Komfort

    94%
  • Cena

    95%
Wyświetl recenzje napisane przez:
  • inna grupa
Wyświetl recenzje w:
Sortuj według:
Show:

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 22.9.2017

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Zdeněk Chromý

para, 19.8.2017

Brno Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • Líbilo se nám úplně všechno: prostředí, služby, ubytování, jídlo, doplňkové možnosti rekreace. Hotel lze jen doporučit. Super! J+Z Chromý, Brno

  • Žádná negativa.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jiří

para, 29.7.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 23.4.2017

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • Vše absolutně v pořádku.

  • NIc

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Peter

dorośli, 12.2.2017

Schrobenhausen Německo

  • Cena ogólna
96 %
  • Sehr gemütlicher sauberer und angenehme Pension. Eine absolute Empfehlung meinerseits. Es passt fast alles.

  • Frühstücksbrötchen könnten frischer sein. Pool war im Febraur leider nicht gefüllt.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

rodzina z małym dzieckiem, 20.8.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
80 %
  • líbilo se mi prostředí pohodoví lidi možnost navštívit památky apod. bazén v hotelu dobré jídlo

  • nic závažného vše ok

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Tomáš Ryba

podróżujący w pojedynkę, 10.7.2015

Čeština

  • Cena ogólna
70 %
  • lednice na pokoji

  • pivo Prazdroj 12st za 40Kč podmírové,přitom na Špičáku za 32Kč za poctivý půlitr,při bufetových snídaních míchaná vajíčka za poplatek 30Kč,jinde kde podávají bufetové snídaně je toto již bez příplatku.

Personál
7
Služby
6
Čistota
6
Komfort
9
Cena/kvalita
7

Marek

podróżujący w pojedynkę, 10.10.2014

Čeština

  • Cena ogólna
96 %
  • Krásné prostředí, o hosty je velmi dobře postaráno. Paní majitelka velmi příjemná a ochotná. Urcite přijedu zase :-)

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Karel

para, 26.9.2014

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • Vše perfektní

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Libuše Lerlová

rodzina ze starszym dzieckiem, 23.8.2014

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • Byli jsme nad míru spokojeni jak se službami, s ubytováním, s jídlem, vstřícností personálu, vybavením penzionu, bezprostředním okolím penzionu, možností různého sportovního vyžíti, krásou přírody v okolí a milými lidmi.

  • Nemáme záporné hodnocení.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Yvona Polanská

para, 22.6.2014

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • V penzionu jsem byla velice spokojená a dokonce i cena byla nižší než plánovaná.Personál, včetně paní majitelky, která se celý den nezastavila a přesto vše řešila s úsměvem a ochotou, byl milý a vstřícný. Více takových skvělých penzionů a hotelů. Yvona

  • Žádné

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Hájek -

para, 20.6.2014

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • Během celého pobytu jsme byli nadmíru spokojeni. Personál pensionu se choval velmi vstřícně. Kuchyně byla výborná a předkládaná jídla byla velice chutná, vkusně upravená, vše podle mého gusta. Na pokoji vše fungovalo a pokojské se staraly o vzornou čistotu. Procestoval jsem sám a nebo s rodinou téměř celou evropu nelepší jsem nalezl v penzionu St.Leonard

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Eva Kůtová

podróżujący w pojedynkę, 14.10.2012

Čeština

  • Cena ogólna
94 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
7
Cena/kvalita
10

Anonim

grupa przyjaciół, 25.8.2012

Čeština

  • Cena ogólna
94 %
  • Vše, nejvíce klid.

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Irena Fremundová

podróżujący w pojedynkę, 13.7.2012

Čeština

  • Cena ogólna
94 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
9
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Anonim

rodzina z małym dzieckiem, 1.7.2012

Čeština

  • Cena ogólna
78 %
  • Nádherný penzion, všude čisto.

  • Špatné zajištění služeb pro hosty. Jedna osoba, která zajišťuje recepci i restauraci je opravdu na takový penzion hodně málo. Pak je paní při servírování nervózní a dělá pak zvytečné chyby. Např. k objednanému smaženému sýru tatarka po cca 10 minutách, když už je jídlo skoro studené, žádost ke skleničce na víno "až tam půjdu" a jiné. Paní nekritizuji, je to pochopitelné z toho že je na vše sama. Naopak nám pak při odjezdu vyšla vstříci po uvolnění pokojů s možností odpoledního vysprchování po jízdě na kolách.

Personál
6
Služby
7
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Bárta

rodzina z małym dzieckiem, 16.6.2012

Česká republika

  • Cena ogólna
88 %
  • Prostředí, ochota personálu , ubytování

  • Sortiment na jídelníčku - stálý a neměnný, nedostatečný výběr

Personál
9
Služby
8
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 6.6.2012

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • jako vždy naprostá spokojenost - 100%

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Iva

podróżujący w pojedynkę, 20.5.2012

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • Krásné prostředí, příjemní lidé.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jiří

para, 20.11.2011

Česká republika

  • Cena ogólna
76 %
  • Vkusně zhotovené interiéry,pěkné bezprostřední okolí

  • Poddimenzované zvukové izolace

Personál
8
Služby
6
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.